Borrelen en Feesten

Borrelen en Feesten

Gegarandeerd de goedkoopste borrellocatie!Meer weten over de voorwaarden? Mail ons vrijblijvend voor een voorstel op maat!

Of u nu afstudeert, verjaart, uw vrijgezellenfeest wilt vieren of gewoon omdat u het leuk vindt een borrel te houden, bij Curiosa Café Qwibus bent u aan het juiste adres. De huiselijke sfeer van het café maakt Curiosa Café Qwibus geschikt voor kleine maar ook grote groepen. Voor elk budget vinden wij een passende invulling. Met onze DJ’s en gezellig bar personeel zal het een geslaagde avond worden. Tevens kunnen wij invulling geven aan uw culinaire wensen. Zo bestaat er onder andere de mogelijkheid om op de eerste verdieping een buffet te presenteren.

Door de centrale ligging in het centrum van Tilburg is Curiosa Café Qwibus uitstekend bereikbaar. Het Centraal Station is op loopafstand en de bus stopt voor de deur. In de nabije omgeving bevinden zich twee grote openbare parkeergarages en een bewaakte fietsenstalling.

 

Terug naar home »

Meer weten?

Voor meer informatie of een offerte, bel +31 (0)6 18 122 822

Blijf op de hoogte

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte

Welkom bij Café Qwibus

Gegarandeerd de goedkoopste borrellocatie!  Meer weten over de voorwaarden? Mail ons vrijblijvend voor een voorstel op maat!

Curiosa Café Qwibus is een gezellig huiselijk café gelegen aan de Heuvelring in het centrum van Tilburg. Het is mogelijk om Curiosa Café Qwibus 7 dagen per week, van Maandag tot en met Zondag, af te huren voor uiteenlopende gelegenheden, van verjaardagsfeest tot bedrijfsborrel.

Lees Meer »

Openingstijden:

Op afspraak

Contactgegevens:

Café Qwibus
Heuvelring 98, Tilburg
T. +31 (0)6 18 122 822
Stuur een mail
www.cafeqwibus.nl/
volg ons:

Volg ons op twitter

Klik hier om ons twitteraccount te volgen